Home

Wie zijn wij?

 

 

 

De Oprichter

 

Luigi Kwas heeft een technische achtergrond op HBO niveau. Hij doet al meer dan 50 jaar aan (top)sport. Naast badminton, honkbal en softbal op hoog niveau trainde hij ook dagelijks oosterse krijgskunsten, zoals de Japanse krijgskunst Ninpo Bujutsu en Chinese Krijgskunsten Kung Fu, Taijiquan, Xingyiquan en Sanshou. Hij trainde bij meesters Tang Wei, Dr. Shen Hongxun, Shen Jin, Shen Zhenyu, Zhao Qiu Rong, Zheng Wen Hua en meesters van Zhen Wu Taiwan.
 
Hij was erg gefascineerd door de mystieke waarden van het oosten en het idee van (innerlijke) kracht. Vooral grootmeester Shen Hongxun verraste hem met zijn kwaliteiten op energetisch niveau en zijn enorme kennis van oosterse krijgskunsten en geneeskunst. Luigi heeft een groot deel van zijn hedendaagse niveau in oosterse krijgskunsten, qigong en gezondheidsmanagement te danken aan het onderricht van Dr. Shen Hongxun.
 
Samen met zijn Xingyi en Sanshou meester Zhao Qiu Rong richtte hij in 1996 de Jing Wu Kung Fu school en de Nederlandse Chin Woo Stichting op waar hij 8 jaar lang als trainer en manager actief was.  Naast bovengenoemde activiteiten hield hij zich ook bezig met Transcendente Meditatie, Tibetaans Boeddhisme, Taoisme, Therapeutisch Stretching, Yoga en Esoterische wetenschappen. Hij is een erkend leraar in het curriculum van zijn M.A.S.T.E.R.S. Body & Mind Concept.
 
Sportachtergrond van Luigi Kwas:

 

Reguliere sporten:
Meer dan 25 jaar Badminton, 36 bekers en medailles gewonnen.    
15 jaar honkbal en 18 jaar Herensoftbal waarvan 12 jaar hoofdklasse 
 

Lichaamswerk:

Meer dan 50 jaar ervaring met stretching en conditie training,

Meer dan 10 jaar ervaring met Yoga en therapeutisch stretching,
Oosterse gevechtskunsten:
Meer dan 30 jaar Oosterse gevechtskunsten als beoefenaar & begeleider,
Meer dan 20 jaar ervaring in het systeem van Dr. Shen Hongxun,
Meer dan 30 jaar Taijiquan & Qigong als beoefenaar en  begeleider

 

Prijzen:      

Diverse prijzen op nationaal en internationaal niveau in Taiji en Xingyi waaronder 10 bekers en medailles; 4 Europese titels; 6e op wereld toernooi in Hainan, China; 2x 1st price, 1x excellence, 1x brilliance en 1x outstanding performance awards op toernooien in China. 3x Chinese certificaten voor erkenning als leraar. 

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Luigi houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. Via diverse ingangen is hij op zoek geweest naar antwoorden op vragen als “Wie zijn wij?”, “Wat doen wij hier?”, “Waar gaan wij naar toe?” en “Wat is de zin van het leven?”.  Tegenwoordig hanteert hij een eclectische benadering en werkt hij met methoden die concrete resultaten bieden voor de geïnteresseerden. 
 
Zie ook: 
 
 
 

 

Voor meer informatie over onder andere tarieven of het maken van een afspraak bel of mail Luigi Kwas op
06-43055822 of luigikwas@gmail.com

 

 

 
 
 
 copyright by EVI Masters Club, design by compute.ch