Home

Activiteiten

 

Inleiding

 

Door toenemende technologische ontwikkelingen in deze tijd worden steeds meer van onze fysieke, zintuigelijke en mentale functies overgenomen door techniek en elektronica. De opkomst van TV, smartphones, computer games en Internet hebben ervoor gezorgd dat wij langer op een stoel blijven zitten dan ooit.
 
Veel sportieve activiteiten raken steeds meer gecommercialiseerd en worden tegenwoordig grotendeels overgenomen door fitnessapparatuur en beeldschermen, waardoor de traditionelere aanpak van lichaam en geest langzamerhand in vergetelheid raakt. Door de commercialisering gaat het steeds meer over hoe het allemaal aantrekkelijk gemaakt kan worden voor ledenbehoud in plaats van de kwaliteit en verdieping.
 
 
Stichting EVI M.A.S.T.E.R.S. streeft ernaar om de kwaliteit, authenticiteit en mogelijkheid tot verdieping van de aangeboden oefenmethodieken in stand te houden terwijl je ook veel van kunt blijven genieten.
 
Wij gaan van uit dat je op 5 terreinen actief kunt zijn om aan je gezondheid en welzijn te werken:
 
 

1. Mentaal/ Geestelijk

 

2. Lichaamswerk en beweging

 

3. Voeding

 

4. Energetisch

 

5. Sociaal/ Interactie met omgeving 

 

 

EVI M.A.S.T.E.R.S. organiseert activiteiten om u op deze 5 terreinen zo veel mogelijk te ondersteunen met uw ontwikkeling. Het streven is om uw persoonlijke kwaliteiten en gezondheid verder te bevorderen.

 

Het EVI M.A.S.T.E.R.S. programma is een totaalpakket van groepsactiviteiten die wij voor u kunnen organiseren om u te ondersteunen bij uw ontwikkeling en uw sociale interacties. U kiest zelf welke activiteit bij u past.

 

Op onze Homepage, onder rubriek “Uitleg naam”, kunt u meer lezen over het EVI M.A.S.T.E.R.S. programma.

 

Klik op de naam van het systeem welke u wenst te beoefenen en lees daar meer over.

 

Heeft u  vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Luigi Kwas op zijn mobiele nummer: 06-43055822

 

 

Of een mail sturen naar: luigikwas@gmail.com

 
 
 copyright by EVI Masters Club, design by compute.ch